Uanset hvor der skal bygges, så er sikkerhed altid noget af det vigtigste på arbejdspladsen. Aros Stilladser ApS tilbyder en lang række af stilladstilbehør, som sikrer at alle arbejdsopgaver og processer udføres forsvarligt, når man arbejder i højden.

Faldsikring på stillads i Aarhus, Silkeborg og Randers

Med faldsikring tager du hånd om dine medarbejderes velbefindende, hvilket i sidste ende resulterer i et flottere byggeri. Foregår arbejdet på et stillads eller tag, så kan du med fordel gøre brug af seler. Disse seler sørger for at du ikke falder ned, skulle du være så uheldig at glide eller falde.

Vi støtter alle virksomheder og byggerier i og omkring Aarhus, Silkeborg og Randers med faldsikring. De fleste ulykker på byggepladsen sker, når man har sparet på sikkerheden og det er der ingen der vinder ved i længden. Det kan også være et godt tiltag at få installeret et rækværk, især hvis medarbejderne arbejder på glatte og skrå overflader.

Typer af faldsikring

Der kan være mange måder at faldsikre sin byggeplads på og vi rådgiver selvfølgelig i forhold til din situation og dit behov. Vi har mange års erfaringer med opsætning af stilladser og sikkerheden deromkring. Vi tilbyder blandt andet:

  • Faldsikringsseler og systemer
  • Rækværk
  • Faldsikringssceptre 
  • Faldsikringsnet
  • Sikkerhedsudstyr


Har du andre ønsker eller specifikke behov, hjælper vi selvfølgelig med at løse problemet. Vi hjælper med faldsikring på alle vores typer af stilladser, uanset om det er facadestillads, murerstillads, søjlestillads eller specialstillads.

Pris på faldsikring

Vores årelange erfaring er din garanti for at sikkerhed bliver medtænkt, når vi giver dig et tilbud på dit projekt. Ønsker du en pris på faldsikring, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi hjælper og rådgiver dig gerne. Vi kan kontaktes på telefon 93 99 91 88 eller ved at skrive en mail til os på tu@arosstilladser.dk. Alternativt kan udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.