Uanset hvor der skal bygges, så er sikkerhed altid noget af det vigtigste på arbejdspladsen. Aros Stilladser ApS tilbyder en lang række af stilladstilbehør og faldsikringsudstyr, som sikrer at alle arbejdsopgaver og processer udføres forsvarligt, når man arbejder i højden.

Faldsikring på stillads i Aarhus, Silkeborg og Randers

Med faldsikring tager du hånd om dine medarbejderes velbefindende, hvilket i sidste ende resulterer i et mere effektivt og problemfrit byggeri. Arbejder du på stillads eller tag, er faldsikringsseler et uundværligt redskab. Disse seler forhindrer alvorlige fald, hvis du skulle glide eller miste balancen.

Vi støtter alle virksomheder og byggerier i og omkring Aarhus, Silkeborg og Randers med faldsikring. De fleste ulykker på byggepladsen sker, når man har sparet på sikkerheden og det er der ingen der vinder ved i længden. Det kan også være et godt tiltag at få installeret et rækværk, især hvis medarbejderne arbejder på glatte og skrå overflader.

Typer af faldsikring

Der kan være mange måder at faldsikre sin byggeplads på og vi rådgiver selvfølgelig i forhold til din situation og dit behov. Vi har mange års erfaringer med opsætning af stilladser og sikkerheden deromkring. Vi tilbyder blandt andet:

  • Faldsikringsseler og systemer: Essentielle for arbejdet i højden, hvor de sikrer mod fald.

  • Rækværk: Ideelt til beskyttelse ved kanter og på skrå eller glatte overflader.

  • Faldsikringssceptre: Stabiliserende enheder, der øger sikkerheden på byggepladsen.

  • Faldsikringsnet: Effektiv beskyttelse mod fald fra højder, ideelt til større byggeprojekter.

  • Sikkerhedsudstyr: Forskellige typer af udstyr til at sikre arbejdsmiljøet.


Har du andre ønsker eller specifikke behov, hjælper vi selvfølgelig med at løse problemet. Vi hjælper med faldsikring på alle vores typer af stilladser, uanset om det er facadestillads, murerstillads, søjlestillads eller specialstillads.

Pris på faldsikring

Vores årelange erfaring er din garanti for at sikkerhed bliver medtænkt, når vi giver dig et tilbud på dit projekt. Ønsker du en pris på faldsikring, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi hjælper og rådgiver dig gerne. Vi kan kontaktes på telefon 93 99 91 88 eller ved at skrive en mail til os på tu@arosstilladser.dk. Alternativt kan udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.