Facadestillads er nok det mest brugte af alle stilladser. Det ses ofte rundt i boligkomplekser, i byer, og på villaveje. Facadestillads anvendes både i det private og i erhvervet i byggeprojekter af alle størrelser.

Facadestillads - En fleksibel løsning

Mangler du facadestillads til en arbejdsopgave, så kan vi hjælpe dig. Facadestillads er en fleksibel løsning der kan benyttes i flere situationer.

Det lette facadestillads i belastningsklasse 1 til 3, kan anvendes til rigtig mange opgaver og udemærker sig ved sin fleksibilitet. Oftest anvendes let facadestillads til tagarbejde, malerarbejde, lette facaderenoveringer og diverse tømrer opgaver.

Da du kan kombinere flere arbejdsopgaver med facadestillads ender du også med at spare en masse tid.

Salgs- og lejebetingelser for bl.a. facadestillads.

Når du lejer stillads hos os, bliver det gjort ordentligt. For din og vores skyld sørger vi altid for at holde os til reglerne og vi anbefaler at i også læser reglerne igennem på vores side om Salgs- og lejebetingelser.
Her kan du læse om:

  • Tilbudsgrundlag
  • Brug og opstilling
  • Lejeperiode samt sted for modtagelse og aflevering af det lejede.
  • Risiko, ansvar og eftersyn.
  • Forsikringsforhold.
  • Forsinkelse.
  • Sikkerhed.

På den måde er der ingen falske forventninger, ingen misforståelser og mest af alt er det mere sikkert for alle parter.

Når du bestiller facadestillads hos Aros Stilladser, kan du regne med at tingene er i orden. Vi sætter en ære i at være pålidelige i forhold til at overholde aftaler, og med hensyn til vores produkter, service og arbejdsmoral.

Få et uforpligtende tilbud på Facadestillads

Så hvis du står og mangler facadestillads til dit byggeprojekt er du velkommen til at kontakte os. Vi hjælper hellere end gerne med at gøre dit byggeprojekt nemmere og mere sikkert. Du kan kontakte vores beregner på tlf: 93 99 91 88, e-mail tu@arosstilladser.dk eller via vores kontaktformular, så giver vi et uforpligtende tilbud på facadestillads.