Intet stilladsbyggeri er ens. Derfor kræver hver situation også hver sit stilladstilbehør. Aros Stilladser ApS har i mange år hjulpet med korrekt og professionel opsætning af stilladser og stilladstilbehør. Læs nedenfor om vores store udvalg af stilladstilbehør, som løser enhver situation på byggepladsen.

Ring allerede i dag

Stilladstilbehør i Aarhus, Silkeborg og Randers

Et stillads er et værktøj og redskab, der muliggører at håndværkerne kan arbejde problemfrit og sikkert i højden. Ikke to projekter er ens og derfor skræddersyer vi altid vores stilladser efter hvilke behov og udfordringer du har.

Vores mål er at skabe en effektiv og sikker arbejdsgang for dine medarbejdere. Vi har en lang række af tilbehør, som kan optimere arbejdsgangene på arbejdspladsen, samtidig med at de skåner og sikre håndværkerne. Vi hjælper blandt andet med:


Har du andre ønsker eller behov, skal du ikke tøve med at tage kontakt. Vi er altid klar på at finde en kreativ og sikker løsning på netop dit behov. Gør endelig brug af vores mange års erfaring med opsætning af stilladser

Sikkerhed og stilladstilbehør

Ikke nok med at sikre en effektiv arbejdsgang på stilladset, så har vi også et stort udvalg af sikkerhedstilbehør til stilladser. Vi tilbyder blandt andet faldsikring, som gør det sikkert for dine medarbejdere at arbejde i højden. Det kunne være faldsikringsseler eller et rækværk, der forhindre mulige ulykker. Disse sikkerhedsforanstaltninger forhindrer ulykker og gør at medarbejderne trygt kan arbejde hurtigt og effektivt. Det er typisk når det går hurtigt, at der sker fejl.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du brug for at høre mere om vores stilladstilbehør, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi sidder altid klar til at rådgive og hjælpe dig i forhold til stilladsopsætning og sikkerheden deromkring. Vi kan kontaktes på telefon 93 99 91 88 eller på mail tu@arosstilladser.dk. Har du spørgsmål eller ved du allerede hvad du ønsker, kan du udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage så snart vi har mulighed.