Hos Aros Stilladser ApS tilbyder vi opsætning af stillads. Når du lejer stillads af os sætter vi også stilladset op for dig. Stilladsopsætning af stillads over 2 meter skal altid fastmonteres. Hvis stilladset er over 3 meter skal man have taget uddannelse i stilladsopsætning. Ud over at det er vores ansvar at udføre stilladsopsætningen af det stillads vi udlejer, er det også den mest sikre måde at gøre det på. Ved at vi sætter stilladset op, ved vi at det kan benyttes korrekt og på den sikreste måde for dig og dine medarbejdere.

Sikkerhed indenfor stilladsopsætning

Når stilladset er sat op er det vigtigt at lade stilladset stå som det er. Hvis du vil foretage en flytning eller ændring af stilladset bør du kontakte os så vi kan foretage en ændring af stilladset. Dette er for din egen sikkerhed så der ikke sker fejl i stilladsopsætningen. Hvis du har spørgsmål til håndteringen af stillads eller vore stilladsopsætning kan du læse mere på vores salgs- og lejebetingelser side. Og hvis du ikke kan finde svaret der er du altid velkommen til at give os et kald.

Stilladsopsætning i høj kvalitet

Med mange års erfaring i stilladsopsætning kan du være sikker på, at vi leverer høj kvalitet og sikkerhed. Vores erfarne team sikrer, at stilladset opsættes korrekt og stabilt, så der ikke opstår farlige situationer. Vi har stor fokus på sikkerhed både for jer som kunder og for vores egne medarbejdere. Når du lejer stillads hos Aros Stilladser ApS, kan du være tryg ved, at stilladset er i topkvalitet. Vores professionelle stilladsopsætning garanterer, at dit projekt forløber uden problemer, med maksimal sikkerhed og effektivitet.

Stilladsopsætning og udlejning

Leder du efter stilladser til leje i Århus? Hos Aros Stilladser ApS tilbyder vi både udlejning og opsætning af stilladser. Vi leverer stilladset til din adresse og sørger for professionel stilladsopsætning, så du kan komme hurtigt og sikkert i gang med dit projekt. Læs mere om vores stilladsudlejning på vores side om stilladsudlejning og kontakt os for at få en skræddersyet løsning, der passer til dine behov.