Hos Aros Stilladser ApS tilbyder vi opsætning af stillads. Når du lejer stillads af os sætter vi også stilladset op for dig. Stilladsopsætning af stillads over 2 meter skal altid fastmonteres. Hvis stilladset er over 3 meter skal man have taget uddannelse i stilladsopsætning. Ud over at det er vores ansvar at udføre stilladsopsætningen af det stillads vi udlejer, er det også den mest sikre måde at gøre det på. Ved at vi sætter stilladset op, ved vi at det kan benyttes korrekt og på den sikreste måde for dig og dine medarbejdere.

Sikkerhed indenfor stilladsopsætning

Når stilladset er sat op er det vigtigt at lade stilladset stå som det er. Hvis du vil foretage en flytning eller ændring af stilladset bør du kontakte os så vi kan foretage en ændring af stilladset. Dette er for din egen sikkerhed så der ikke sker fejl i stilladsopsætningen. Hvis du har spørgsmål til håndteringen af stillads eller vore stilladsopsætning kan du læse mere på vores salgs- og lejebetingelser side. Og hvis du ikke kan finde svaret der er du altid velkommen til at give os et kald.

Stilladsopsætning i høj kvalitet

Vi har meget erfaring med stilladsopsætning så når vi sætter stillads op for dig kan du regne med at det er gjort ordentligt. Når vi leverer stilladser er det vores ansvar at få det opsat ordentligt så i ikke kommer til skade. Vi har derfor stor fokus på sikkerhed for dig og dine medarbejdere, både for jeres og vores egen skyld. Så når du lejer stillads af Aros Stilladser ApS, kan du regne med at stilladset er af god kvalitet.

Stilladsopsætning og udlejning

Leder du efter stillads du kan leje, kan du læse mere om det på vores side om stilladsudlejning. Så kommer vi med stilladset og udføre stilladsopsætning for dig, så du kan komme i gang med arbejdet.