Har du et unikt byggeri og derfor behov for et specialstillads, så er Aros Stilladser ApS din foretrukne samarbejdspartner. Vi har mange års erfaring inden for stilladsopsætning og især med specialestilladser, hvor vi skræddersyer præcis den løsning du har brug for.

Ring allerede i dag

Specialstillads i Aarhus, Silkeborg og Randers

Med base i Trige, hjælper vi alle nær Aarhus, Silkeborg og Randers med deres stilladsopsætning. Når vi opsætter et stillads er der mange ting vi tager højde for. Det er især gældende når der skal opsættes et specialstillads til unikke projekter.

Her skal indtænkes specialløsninger, sådan at arbejdsgangene er sikre og effektive for håndværkerne. Vi har erfaringer med at flere typer af stilladsopsætninger:

Med udgangspunkt i disse typer, finder vi den rette løsning til netop dit projekt. Vi rådgiver dig omkring sikkerhed på opsætningen, sådan at håndværkerne kan koncentrere sig om deres arbejde, uden at være bekymret for deres velbefindende. Skal du have optimeret sikkerheden på arbejdspladsen med et faldsikringssystem, så kommer vi gerne og opsætter dette. 

Arbejdes der på glatte og skrå overflader, såsom tage, kan det være en fordel at få opsat rækværk. Du kan læse mere på vores side omkring faldsikring.

Specialstillads til alle typer af byggerier

Når du indgår i et samarbejde med os, så kan du være sikker på at vi holder os til reglerne inden for stilladsbyggeri. Vi lever af vores omdømme, hvor vi vægter sikkerhed, håndværk, kommunikation og punktlighed højt. Vi sørger for at du bliver velinformeret, sådan at du kan føle dig godt tryg i hele processen, fra start til slut.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Står du overfor et vanskeligt og komplekst byggeri, vil vi rigtig gerne være din samarbejdspartner. Vi guider dig hele vejen og sørger for at arbejdsgangene på og omkring stilladset er effektive og sikre. Vi kan kontaktes på telefon 93 99 91 88 eller ved at skrive en mail til os på tu@arosstilladser.dk. Har du spørgsmål eller informationer omkring dit projekt, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig og giver altid gerne et uforpligtende tilbud.