Hos Aros Stilladser ApS tilbyder vi både materialehejs og personhejs til store og små byggeprojekter. Når man arbejder på et byggeprojekt, kan der ofte opstå trafik og pladsmangel på stilladserne, hvis man undlader at anvende materiale- eller personhejs.

Ved at benytte hejs til materialer og personer kan du spare en masse tid og øge effektiviteten på byggepladsen

Ring allerede i dag

Fordele ved materialehejs

Der er mange gode fordele ved at gøre brug af materialehejs. Herunder vil du kunne se nogle af disse:

  • Tidsbesparelse: Uden materialehejs kan det tage en masse af din tid, at flytte materiale fra et sted til et andet på byggepladsen. Afhængig af projektet kan der være lang vej til toppen.

  • Sikkerhed: Transport af materialer kan udgøre unødvendige sikkerhedsrisici på grund af øget trafik på stilladserne og håndtering af tunge genstande. Materialehejs reducerer disse risici betydeligt..

  • Effektivitet: Det er hurtigere, lettere og en meget mere sikker måde at arbejde på, hvilket gør det muligt at holde tidsplanen og undgå forsinkelser.

Fordele ved personhejs

Der er mange gode fordele ved at gøre brug af personhejs, der kan forbedre arbejdsmiljøet og effektiviteten:

  • Arbejdsmiljø: Personhejs kan spare dig en masse tid og kræfter og skaber et bedre arbejdsmiljø for dig og dine medarbejdere. Det er en lukket kabine og kan sammenlignes med en elevator.

  • Fleksibilitet: En elevator sparer dig en masse tid og kræfter som nævnt tidligere. Personhejs kan komme i mange forskellige størrelser da hvert byggeprojekt også kommer i forskellige størrelser.

  • Produktivitet: Ved at bruge personhejs kan du spare tid og kræfter, hvilket gør det muligt at fokusere mere på selve arbejdet.

Materiale- og personhejs i topkvalitet

Når du har brug for person- eller materialehejs og du kontakter Aros Stilladser ApS, kan du altid regne med et produkt i topkvalitet.

Vi sætter en stor prioritet på sikkerhed i denne branche da det er uhyre vigtigt når man arbejder med byggeprojekter i disse højder.

Derfor kan du altid regne med at alle vores produkter er i topkvalitet, så behøver du ikke gå på kompromis med sikkerheden.

Vi kan også tilbyde specialstillads og stilladsopsætning.

Få et uforpligtende tilbud

Så står du og mangler en pålidelig leverandør af materiale- eller personhejs som ikke går på kompromis med sikkerheden?

Så kontakt os på tlf. 93 99 91 88, e-mail tu@arosstilladser.dk eller via vores kontaktformular, så giver vi et uforpligtende tilbud på person- og materialehejs.