Hos Aros Stilladser ApS har vi materialehejs og personhejs til store og små byggeprojekter. I de fleste tilfælde når man arbejder på et byggeprojekt kan der danne sig trafik og pladsmangel på stilladserne hvis man undlader at medbringe materiale- eller personhejs.

Hejs af materialer og personer kan spare dig for en masse spildt tid på arbejdspladsen.

Kontakt os

Fordele ved materialehejs

Der er mange gode fordele ved at gøre brug af materialehejs. Herunder vil du kunne se nogle af disse:

  • Uden materialehejs kan det tage en masse af din tid, at flytte materiale fra et sted til et andet på byggepladsen. Afhængig af projektet kan der være lang vej til toppen.
  • Transport af materialerne danner også unødvendige sikkerhedsrisiko angående unødvendig trafik på stilladserne og håndtering af tunge materialer. Derfor anbefaler vi materialehejs.
  • Det er hurtigere, lettere og en meget mere sikker måde at arbejde på.

Fordele ved personhejs

Der er mange gode fordele ved at gøre brug af personhejs. Herunder vil du kunne se nogle af disse: 

  • Personhejs kan spare dig en masse tid og kræfter og skaber et bedre arbejdsmiljø for dig og dine medarbejdere. Det er en lukket kabine og kan sammenlignes med en elevator.
  • En elevator sparer dig en masse tid og kræfter som nævnt tidligere. Personhejs kan komme i mange forskellige størrelser da hvert byggeprojekt også kommer i forskellige størrelser.
  • Du kan sparer tid på dine projekter ved brugen af personhejs.

Materiale- og personhejs i topkvalitet

Når du har brug for person- eller materialehejs og du kontakter Aros Stilladser ApS, kan du altid regne med et produkt i topkvalitet.

Vi sætter en stor prioritet på sikkerhed i denne branche da det er uhyre vigtigt når man arbejder med byggeprojekter i disse højder.

Derfor kan du altid regne med at alle vores produkter er i topkvalitet, så behøver du ikke gå på kompromis med sikkerheden.

Få et uforpligtende tilbud

Så står du og mangler en pålidelig leverandør af materiale- eller personhejs som ikke går på kompromis med sikkerheden?

Så kontakt os på tlf. 93 99 91 88, e-mail tu@arosstilladser.dk eller via vores kontaktformular, så giver vi et uforpligtende tilbud på person- og materialehejs.