Skal byggeriet/renoveringen foregå om vinteren, eller vil du gerne kunne arbejde uafhængig af vejret, så er totalinddækning en rigtig god løsning. Med en totalinddækning sikrer du fremdrift i byggeriet og samtidig undgår i forsinkelser, der kan koste både bygherre og entreprenør tid og penge.

En totalinddækning udføres med plastinddækkede gavle ned til taget og med plast eller offshore net fra overdækning til tagfod. På den måde gives der særdeles god beskyttelse mod det vekslende vejrlig vi har i Danmark.

Kræver din overdækning et særligt stort spænd, så kan vi også hjælpe jer her. Med vores LGS løsning fra Peri kan der laves overdækninger med et stort spænd.

Når der laves totallinddækning/overdækning er det vigtigt at have beregnet statikken i projektet, så alle kan arbejde sikkert. Derfor anvender Aros Stilladser ApS Alfix Aluminiums overdækning til små og mellemstore opgaver, og Peri LGS til opgaver der kræver et stort spænd, eller en specialløsning. Opgaver udenfor opstillingsvejledningen sendes til beregning ved leverandøren inden opsætning.

Få et uforpligtende tilbud på Totalinddækning

Har du et byggeprojekt der kræver en totalinddækning? Vi står klar til at hjælpe dig med din opgave. Kontakt os på tlf. 93 99 91 88, e-mail tu@arosstilladser.dk eller via vores kontaktformular, så giver vi et uforpligtende tilbud på søjlestillads.

Har du spørgsmål er du også velkommen til at kontakte os.