Har du brug for stillads til dit byggeprojekt? Vi tilbyder stilladsudlejning til alle byggeprojekter, store som små. Lejer du stillads hos os, levere vi efter aftale og sørger selvfølgelig også for opsætning af stilladset. Vi har stillads til enhver situation og til ethvert byggeprojekt. Skal du bruge murerstillads eller facadestillads, har du brug for en stillads overdækning? Så står vi klar til at levere og opsætte et fantastisk produkt der garantere din sikkerhed under byggeprojektet. Kræver placeringen af stilladset en tilladelse fra kommunen, så sørger vi også for det.

Regler for stilladsudlejning

Når vi udføre stilladsudlejning er der visse regler der skal overholdes. Stilladset må først tages i brug når det er opsat og meldt klar til brug. Stilladset opsættes af os da det er vores ansvar at stilladsopsætningen er som den skal være. Det er ikke tilladt at lejeren ændre eller ombygge et af vores opsatte stilladser, herunder fjerne eller flytte fastgørelser, konsoller mv., uden vores tilladelse. Som det sidste forudsættes det at området hvor stilladset skal stå er blevet ryddet pr. vores ankomst så vi kan få opsat stilladset hurtigst muligt.

Læs mere om regler og betingelser på vores salgs- og lejebetingelser side.

Disse regler og betingelser er sat i værk for jeres og vores skyld. Afklaret aftaler om stilladsudlejningen og håndtering af stilladser forebygger misforståelser og uenigheder og medføre i stedet et godt samarbejde uden fejl, skader og uheld.

Stilladsudlejning du kan stole på

Som det tydeligt fremgår, er det meget vigtigt for os at regler overholdes når det gælder stilladsudlejning og stillads opsætning. Reglerne er der for at beskytte alle parter, hvilket er vores største prioritet. Derfor ved du at når du lejer stillads hos Aros Stilladser ApS, så kan du stole på at stilladset holder.

Få et uforpligtende tilbud på stilladsudlejning

Så hvis du har et byggeprojekt du skal bruge stillads til at udføre så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi leverer og sætter stilladset op så alt er klar når du skal påtage dig opgaven. Kontakt os på tlf. 93 99 91 88, e-mail tu@arosstilladser.dk eller via vores kontaktformular, så giver vi et uforpligtende tilbud på stilladsudlejning.